Cei mai tineri bunici de la Hollywood

15 noiembrie 2018   Gossip

O familie numeroasă pare că e tot ce şi-au dorit aceste celebrităţi, care au nepoţi de când încă nu împliniseră 50 de ani. Însă faptul că propriul copil a devenit părinte la o vârstă fragedă e posibil să le fi luat prin surprindere pe aceste VIP-uri. Iată-i pe cei mai tineri bunici de la Hollywood! 

Jim Carrey a devenit bunic la 47 de ani, când fiica lui, Jane, l-a adus pe lume, în 2010, pe Jackson Riley Santana.

Pierce Brosnan a devenit şi el bunic destul de devreme. N-avea decât 44 de ani, în 1988, când fiica lui, Charlotte, i-a dat vestea că a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, pe nume Isabelle Sophie.

Fiica lui Whoopi Goldberg s-a grăbit şi ea să devină părinte. N-avea decât 16 ani când a devenit mamă, iar mama ei VIP avea vârsta de 34 de ani când şi-a strâns pentru prima dată în braţe nepoţelul. Mai mult, actriţa a devenit apoi străbunică la vârsta de 58 de ani, după ce nepoata ei, Amarah Dean, a adus pe lume o fetiţă, la numai 25 de ani.  

Mick Jagger a devenit bunic în 1992, când avea 50 de ani, iar fiica lui, Jade Jagger, a născut-o pe simpatica Assisi.

Şi Priscilla Presley s-a bucurat de o familie numeroasă de devreme, devenind bunică la numai 44 de ani, după ce fiica ei şi a lui Elvis Presley, Lisa Marie, a adus-o pe lume pe Danielle Riley în 1989.

Kiefer Sutherland îngroaşă şi el rândurile bunicilor tineri de la Hollywood, strângându-şi pentru prima dată nepoţelul în braţe la numai 39 de ani. Fiica lui, Michelle, a devenit mămica lui Hamish Adam Kiefer Sinclair, în 2006.   

Charlie Sheen a devenit bunic la 47, când fiica lui de 28 de ani, Cassandra Estevez, a născut-o pe Luna, în 2013.

Mai multe