Charles a fost marea iubire a Prinţesei Diana

16 octombrie 2013   Gossip

Prinţul Charles a fost marea iubire a Prinţesei Diana. Pare greu de crezut şi mulţi au susţinut altceva, însă o prietenă apropiată de-a regretatei prinţese, Lucia Flecha de Lima, asta dezvăluie. Soţia fostului ambasador al Braziliei la Londra, care nu obişnuieşte să

Prinţul Charles a fost marea iubire a Prinţesei Diana. Pare greu de crezut şi mulţi au susţinut altceva, însă o prietenă apropiată de-a regretatei prinţese, Lucia Flecha de Lima, asta dezvăluie.

Soţia fostului ambasador al Braziliei la Londra, care nu obişnuieşte să vorbeasă despre prietenia ei cu Diana, a făcut aceste comentarii la premiera din Brazilia a filmului Diana, care are ca subiect relaţia acesteia cu chirurgul Hasnat Khan.

„Dacă mă întrebaţi dacă a făcut o pasiune pentru Hasnat, nu ştiu ce să zic, este posibil. Dar pentru Dodi Fayed, sunt sigură că n-a simţit aşa ceva. Ştiu pentru că am întrebat-o. Iubirea vieţii ei a fost Prinţul Charles. Sunt sigură de asta.“

Lucia, care s-a împrietenit cu Diana în timpul anilor ’90, a mai spus că prinţesa era convinsă că Charles a iubit-o atunci când s-au căsătorit şi că acesta a fost în al noulea cer când soţia lui i l-a dăruit pe primul lor născut, William.

Mai multe