Charlie Sheen riscă puşcăria!

7 aprilie 2016   Gossip

Problemele nu încetează să apară în cazul celebrului actor. Momentan, actorul, care recent a recunsocut că este infectat cu HIV, se află sub investigaţia departamentului de poliţie din Los Angeles, fiind acuzat că şi-a ameninţat cu moartea fosta iubită. Desigur, asta nu este singura acuzaţie care i se aduce actorului.

Să vedem cât va avea de ispăşit după terminarea investigaţiei

Un ofiţer din cadrul LAPD a confirmat pentru Us Weekly faptul că din 31 martie Charlie Sheen este investigat ca suspect într-un dosar clasat. Din păcate, cum e vorba de o investigaţie în curs, ofiţerul respectiv nu a mai putut declara nimic în legătură cu acest caz.

Ştim, însă, că actorul riscă cel puţin 6 luni de închisoare pe motiv de expunere voită a unei persoane la o boală contagioasă, şi alţi câţiva ani pentru ameninţarea cu moartea.

Femeia care îi aduce aceste acuzaţii este Brett Rossi, o fostă starletă porno cu care Charlie Sheen a avut o relaţie. Cei doi au fost, la un moment dat, logodiţi, iar Brett a fost chiar însărcinată cu, spune ea, celebrul actor, care, ulterior, ar fi pus-o să facă avort.

Mai multe