Charlize Theron se iubeşte cu acest actor?

6 iulie 2016   Gossip

A trecut ceva timp de când este singură, aşa că nu ne-ar mira ca actriţa să-ncerce să-şi refacă viaţa amoroasă.

În acest sens, recent, au apărut nişte zvonuri prin presa internaţională. Se presupune că între actriţă şi colegul ei de platou din filmul Fast & Furious 8, Tyrese Gibson, s-ar fi înfiripat ceva.

Tyrese şi fiica sa, în vârstă de opt ani

Potrivit mai multor surse, cei doi au flirtat de câteva ori, iar Tyrese a intrat şi-n posesia numărului personal al actriţei, lucru confirmat chiar şi de actor.”Am numărul de telefon al lui Charlize. Am flirtat cu ea puţin.”, a mărturisit jovial actorul.

Charlize Theron a mers cu fetiţa August şi cu Jackson să ia prânzul în oraş

De altfel, ieri, pe când Charlize a mers să ia prânzul cu cei doi copii ai săi, la un moment dat, actriţa a fost văzută ieşind din respectivul restaurant pentru a avea o conversaţie prin FaceTime.

Charlize părea încântată de conversaţia prin FaceTime

Ba chiar, paparazzi au surprins-o sărutând ecranul telefonului. Evident, după ce-au apărut aceste poze, toţi se-ntrebau dacă nu cumva Charlize vorbea cu Tyrese, bărbatul cu care se zvoneşte că s-ar fi cuplat.

Mulţi cred că actriţa vorbea cu Tyrese

Totuşi, Tyrese a mărturisit într-un interviu recent că are numărul lui Charlize pentru a organiza o ieşire între copiii lui Charlize şi fetiţa lui, Shayla, în vârstă de opt ani, pe care o are cu fosta soţie.

Oare are Charlize o relaţie cu Tyrese?

foto: hepta / getty images

Mai multe