Chelsea Clinton se teme de nuntă

25 iulie 2010   Gossip

Fiica fostului preşedinte american Bill Clinton are nevoie de consiliere psihologică înainte de a se căsători cu logodnicul său, Marc Mezvinsky. Aşa susţine un tabloid american şi

Fiica fostului preşedinte american Bill Clinton are nevoie de consiliere psihologică înainte de a se căsători cu logodnicul său, Marc Mezvinsky.

Aşa susţine un tabloid american şi se pare că aceasta ar fi chiar părerea mamei Hillary Clinton. „Chelsea e cu nervii la pământ”, declară o sursă din anturajul familiei. „Este îngrozită că îşi va face familia de ruşine, fugind din faţa altarului. Chelsea nu şi-a dorit niciodată o nuntă în stil regal, cu sute de invitaţi, dar a cedat în faţa presiunilor părinţilor ei. Iar acum se teme că va intra în panică în punctul culminant al ceremoniei”, a adăugat sursa citată de National Enquirer.

Oare teama lui Chelsea este provocată de importanţa evenimentul în sine sau de ceea ce-ar putea urma după nuntă? Se ştie deja despre contractul său prenupţial, care prevede că Marc Mezvinsky îi va plăti 10 milioane de dolari dacă va călca strâmb. Iar scandalul „Sexgate”, stârnit de infidelităţile tatălui său, au făcut-o să-şi piardă încrederea în bărbaţi.

La nunta sa, care va avea loc sâmbăta viitoare, sunt invitaţi preşedintele Barack Obama, Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Steven Spielberg şi baronul media Ted Turner.

Foto: EPA

Mai multe