Chris Brown, drogat şi violent

27 iunie 2016   Gossip

Am fi zis că după întâmplarea nefericită din 2009, când Chris a bătut-o pe Rihanna, artistul s-a potolit. Din păcate, firea lui violentă a ieşit din nou la iveală într-o dispută cu organizatoarea turneului lui european.

Chris Brown, din nou violent

Potrivit unor surse citate de TMZ, Chris Brown s-a certat la cuţite cu Nancy Ghosh, femeia care i-a organizat cel mai recent turneu muzical. Disputa, care ar fi avut loc pe 23 mai, a por nit de la nişte condiţii contractuale pe care Nancy ar fi vrut să le discute. Se pare că muzicianul a început s-o înjure pe femeie şi să fie violent, iar aceasta din urmă a cerut să fie lasată să se dea jos din autocarul cu care călătoreau.

O zi mai târziu, Nancy a trimit un e-mail către echipa de management a artistului în care preciza că s-a simţit în pericol, căci Chris se purta ”irasponsabil şi era drogat”. Mai mult de atât, femeia a povestit că artistul a ameninţat-o că i-ar face ce i-a făcut şi lui Mike G (fostul lui manager, Mike G, l-a dat în judecată după ce a fost bătut de artist).

Contactat pentru comentarii, Chris Brown a refuzat să vorbească cu jurnaliştii de la Tmz, cei care au descoperit această poveste.

foto: Getty Images

Mai multe