Ciara este însărcinată a doua oară?

20 octombrie 2016   Gossip

Umblă vorba peste Ocean că-n familia artistei Ciara urmează să vină barza din nou. Cântăreaţa de-abia s-a căsătorit cu sportivul Russell Willson.

Se zvoneşte că ar fi însărcinată a doua oară

Au trecut deja câteva luni de când i-a jurat iubire veşnică lui Russell, aşa că nu ne-ar mira dacă am afla că Future Jr. va avea un frăţior sau o surioară în curând. Mai multe surse din anturajul artistei susţin asta, iar cea mai recentă apariţie în public a cântăreţei întăreşte şi mai mult această idee.

Acum câteva zile, Ciara s-a prezentat la un eveniment în New York, la care a ales să poarte un outfit destul de lejer, care ar fi putut masca un început de sarcină. Iar mai târziu în acea noapte, artista a mers cu prietenele ei într-un bar, unde ea a servit ceai, iar prietenele ei vin şi cocktailuri alcoolice.

Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă Ciara va confirma sau va infirma aceste zvonuri.

S-a căsătorit cu Russell

Amintim că Russell Wilson şi Ciara s-au căsătorit pe 6 iulie, în cadrul unei ceremonii romantice organizată în Castelul Peckforton, în Cheshire. Ciara mai are un băieţel, în vârstă de doi ani, din relaţia cu fostul logodnic, rapperul Future.

[caption id="attachment_391317" align="alignnone" width="500"] Are un băieţel cu fostul logodnic[/caption]

foto: arhivă, hepta

Mai multe