Cine este noul bărbat din viaţa Mădălinei Ghenea?

16 iunie 2015   Gossip

Zilele trecute, publicaţia italiană Pour Femme a publicat o ştire despre o aventură între românca noastră şi cel considerat sex simbol al cinematografiei italiene, actorul Giulio Berruti (31 de ani). Zvonul a pornit de la nişte fotografii de paparazzi

Zilele trecute, publicaţia italiană Pour Femme a publicat o ştire despre o aventură între românca noastră şi cel considerat sex simbol al cinematografiei italiene, actorul Giulio Berruti (31 de ani).

Zvonul a pornit de la nişte fotografii de paparazzi realizate cu cei doi actori ieşind dintr-un hotel de lux din Roma, la ora 7 dimineaţa, şi urcând, apoi, amândoi în aceeaşi maşină.

Chiar şi presa italiană se întreabă dacă prezenţa celor doi în acelaşi hotel, din care au ieşit împreună la acea oră matinală, nu este un semn că ar avea o relaţie secretă. Asta în ciuda faptului că Giulio Berruti este logodit cu studenta Maria Sole De Angelis, cu care chiar s-ar fi împăcat recent, după o pauză de relaţie.

Nu demult, se făceau speculaţii despre o posibilă relaţie a Mădălinei Ghenea cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, fostul iubit al cântăreţei Nicole Scherzinger, după ce aceştia au flirtat la gala amfAR, organizată la Festivalul de Film de Cannes.

Rămâne de văzut cât adevăr este în aceste noi zvonuri…

Foto jos: Berruti şi logodnica sa.

Mai multe