Courteney Cox, înlocuită după 3 luni! Cu cine se iubeşte fostul ei logodnic?

9 martie 2016   Gossip

...Cu o femeie mult mai tânără, de origine irlandeză şi, printre altele, de profesie model! Johnny McDaid, care s-a despărţit acum 3 luni de actriţa cu care plănuia nunta, s-a cuplat deja cu o altă femeie – de data asta, mai aproape de el geografic!

Textierul trupei Snow Patrol, în vârstă de 39 de ani, pare s-o fi uitat deja pe Courteney Cox, cu care a fost logodit timp de un an şi jumătate! „Responsabila” acestui lucru este o irlandeză tânără şi voioasă, pe numele ei Meghann Scully – reporter, editor video, blogger, social media manager, jurnalist şi model în timpul liber. Pfiu, multe atribuţii pentru cea care a înlocuit-o pe Courteney, deşi nu se ridică la nivelul faimei celei din urmă. Totuşi, fosta ştiristă de la MTV a ajuns la inima lui McDaid.

Noua cucerire a lui McDaid, în vârstă de 27 de ani: Meghann Scully

Surse citate de publicaţia “The Sun” susţin că Meghann şi fostul logodnic al lui Courteney s-au cuplat în secret acum câteva săptămâni, la un eveniment monden din Los Angeles, şi ce de atunci se întâlnesc. “Johnny e foarte relaxat, adesea se gândea că relaţia cu Courteney era foarte serioasă. Acum e single şi vrea să se distreze şi să se bucure de viaţă. Simte că are multe în comun cu Meghann şi vrea s-o cunoască mai bine. Amândoi sunt direcţi şi ştiu ce vor. E devreme încă, dar se plac mult şi par entuziasmaţi”, a spus una dintre surse. Tânăra de 27 de ani are legătură şi cu vedetele, cu unele s-a pozat chiar, la petreceri, dar promovează pe blogul ei şi un stil de viaţă hollywoodian.

Meghann s-a pozat cu Johnny

Cât despre Courteney Cox, în vârstă de 51 de ani, ne pare rău că a mai ratat o şansă la o căsnicie fericită alături de un om care părea potrivit pentru ea. Poate e mai bine astfel, în orice caz. Ea şi Johnny McDaid s-au cunoscut prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran, s-au iubit intens şi s-au logodit la 6 luni după.

Din păcate, după un an şi jumătate de logodnă, nu au căzut de comun acord cu locul în care vor trăi împreună – actriţa dorea să rămână în Los Angeles, în timp ce McDaid dorea să se mute în Regatul Unit.

Mai multe