Courteney Cox s-a căsătorit în secret?

6 octombrie 2014   Gossip

Umblă vorba-n târg că bruneta din “Cougar Town” ar fi ajuns deja la altar cu frumosul ei logodnic, textierul trupei britanice Snow Patrol, Johnny McDaid. Acesta a fost văzut purtând pe inelar o verighetă de platină,

Umblă vorba-n târg că bruneta din “Cougar Town” ar fi ajuns deja la altar cu frumosul ei logodnic, textierul trupei britanice Snow Patrol, Johnny McDaid. Acesta a fost văzut purtând pe inelar o verighetă de platină, în timp ce se afla în oraş la plimbare cu actriţa.

După ce s-au cunoscut graţie prietenului lor comun, Ed Sheeran, cei doi s-au logodit acum 3 luni, confirmând vestea plini de fericire pe reţelele de socializare. Acum, Courteney (50) şi frumosul ei iubit irlandez, mai tânăr cu 12 ani decât starul dau de înţeles că s-au şi căsătorit. Surprinşi mai tot timpul râzând, sărutându-se şi îmbrăţişându-se şi mai ales după confesiunile prietenului lor comun, care a sugerat că fericitul cuplu se va căsători curând, nici nu ne mai miră dacă au devenit soţ şi soţie în secret.

Mai ales după ce rockerul i-a cerut mâna fetei lui Courteney, Coco! Singura problemă e că bruneta nu a fost văzută purtând verighetă, ci doar inelul de logodnă. Între timp, Johnny (38) a încercat să-şi ascundă verigheta de platină ţinând mâna în buzunar, în timp ce erau fotografiaţi de paparazzi, cum s-a întâmplat după plimbarea prin LA şi la aeroport, când s-a grăbit să-şi ascundă inelarul cu jacheta de piele.

FOTO WENN

Mai multe