Cum a confirmat Jennifer Lopez relaţia cu Drake?

28 decembrie 2016   Gossip

De cateva zile umblă vorba prin showbiz că diva Jennifer Lopez şi-ar şi găsit o nouă iubire, una care poartă un nume faimos. Este vorba de raperul canadian Drake, de 30 de ani, cu 17 ani mai mic de varstă decat cantăreaţa americană. Totul a fost confirmat de o fotografie pe care cei doi au shareuit-o amandoi pe paginile lor de Instagram, în care Drake o îmbrăţişează afectuos pe Jennifer. O fotografie care nu este însoţită de niciun mesaj, deşi acesta se poate subînţelege uşor: cei doi formează un cuplu.

Fotografia pe care cei doi au postat-o de Crăciun

Că lucrurile sunt serioase o demonstrează şi faptul că Rihanna, fosta iubită a lui Drake, i-a dat unfollow noii sale rivale, Jennifer Lopez, weekendul trecut.

La început de decembrie, o altă poză

Zvonurile legate de o relaţie între cei doi muzicieni au apărut la începutul acestei luni, cand Drake a fost văzut în public la două concerte din las Vegas ale divei, pentru ca, apoi, să găzduiască o petrecere exclusivistă în West Hollywood, la care a fost invitată şi Lopez. După eveniment, Drake şi Jennifer au plecat acasă împreună.

Interesant este că, odată cu această relaţie, Jennifer a caştigat un nou iubit, dar a pierdut o veche prietenă, pe Riri.

Mai multe