Cum a reacţionat Brad Pitt la vestea nunţii fostei soţii, Jennifer Aniston?

7 august 2015   Gossip

Surpriză de proporţii din partea lui Jennifer Aniston, despre care vuieşte mapamondul că a ajuns, în sfârşit, la altar să-şi pună pirostriile pe cap cu actorul de 43 de ni, lucru care ne-a făcut să răsuflăm uşuraţi. Tot la fel de uşurat a fost şi Brad, fostul soţ celebru de care a divorţat în 2005, după aventura acestuia cu actuala lui nevastă, Angie Jolie. O suferinţă care a bântuit-o pe actriţa din “Friends” prea mult timp…

Dar să ne bucurăm! Nunta din 5 august de la casa lor din Bel Air a fost una intimă, cu 70 de invitaţi, la care nu ştim dacă a fost invitat şi Brad Pitt – ne îndoim! Însă acesta a avut numai lucruri bune de spus despre fosta lui soţie, cum era şi cazul după 10 ani de la despărţirea lor cauzată de el.

“Brad e foarte fericit pentru Jen. Încă ţine şi îi pasă de ea, mereu a sperat să-şi găsească din nou dragoste”, spune un apropiat pentru HollywoodLife.com. “Îl ştie şi pe Justin şi crede că e un tip mişto. Când s-a îndrăgostit de Angie, s-a simţit foarte prost faţă de Jen, dar a trebuit să-şi urmeze inima”.

Jen a fost hărţuită de multe ori în interviuri în legătură cu sentimentele ei de “nevastă înşelată”, chiar şi după un deceniu de la scandalul făcut public. Iar presiunea de-a-şi găsi din nou dragostea s-a simţit din plin pe umerii ei, lucru care-a convins-o să se căsătorească în secret şi doar cu cei apropiaţi, departe de gurile rele şi de atenţia presei. Total diferit de prima ei nuntă cu Brad Pitt, în 2000, una extravagantă, care-a costat 1 milion de dolari.

Justin Theroux este cel de-al doilea soţ al actriţei de 46 de ani şi este actor în seriale precum “The Leftovers”, “Parks and Recreation” şi filme precum “Wanderlust”, în care a jucat şi Jen. Cei doi s-au cuplat în mai 2011, ca în ianuarie 2012 să se mute împreună în casa de 22 de milioane de dolari din Bel Air. S-au logodit pe 10 august 2012, şi la 3 ani diferenţă, s-au căsătorit. Casă de piatră!

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe