Cum reacţionează Jay Z şi Beyonce după criza lui Kanye West

24 noiembrie 2016   Gossip

Au fost apropiaţi o lungă perioadă de timp, însă relaţiile s-au răcit în ultima vreme şi asta mai ales din cauza declaraţiilor acide pe care le-a facut soţul lui Kim Kardashian la adresa cuplului de muzicieni. Dar acum, după prăbuşirea psihică a lui Kanye, surpriză, lucrurile iau o turnură îmbucurătoare!

Beyonce a fost impresionată de căderea psihică a lui Kanye West şi pare că vrea să-i ierte toate păcatele, rugându-l chiar pe soţul ei, Jay Z, să facă primul un gest omenos şi să se împace cu cel pe care-l considera odată fratele lui mai mic.

“Beyonce vrea să îngroape securea războiului, iar Jay Z este şi el afectat de faptul că West are probleme”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cei doi rapperi s-au distanţat unul de celălalt, iar ruptura dintre ei doi e posibil să se fi petrecut pe fondul tulburat al lui Kanye din ultima vreme.

“Indiferent ce s-a întâmplat între ei, Kanye a fost întotdeauna fratele mai mic al lui Jay Z, iar Jay Z l-a considerat tot timpul pe acesta ca un membru al familiei sale”, a conchis sursa. Astfel, cei doi soţi plănuiesc să se împace cu West într-un loc mai retras, nu sub ochii curioşi ai jurnaliştilor, ca să îi transmită acestuia mesajul că sunt alături de el şi că îl sprijină în aceste momente dificile.

Mai multe