Cum şi-a petrecut Kate Middleton ziua de naştere?

10 ianuarie 2014   Gossip

Ieri a fost sărbătoare la Palatul Buckingham: Kate Middleton a împlinit 32de ani! Ca de obicei, noul cuplu regal n-a făcut mare tam-tam din această ocazie, Kate şi soţul ei, William, petrecând o seară romantică şi liniştită acasă, la Palatul Kensington. Nici nu putea fi altfel, mai ales că William este foarte ocupat zilele acestea, Ducele urmând

Ieri a fost sărbătoare la Palatul Buckingham: Kate Middleton a împlinit 32de ani! Ca de obicei, noul cuplu regal n-a făcut mare tam-tam din această ocazie, Kate şi soţul ei, William, petrecând o seară romantică şi liniştită acasă, la Palatul Kensington.

Nici nu putea fi altfel, mai ales că William este foarte ocupat zilele acestea, Ducele urmând timp de zece săptămâni un curs la Universitatea Cambridge, în domeniul managementului agricol. Tăticul Prinţului George este, aşadar, din nou student, iar programa universitară include 20 de ore de seminarii şi tutoriale, în fiecare săptămână.

„Din păcate, Prinţul William a fost foarte obosit după ziua plină petrecută la Cambridge. Au stat în casă, la Kensington Palace, şi au luat masa. Prinţul Harry a fost şi el invitat“, a declarat o sursă citată de E! News.

Mai multe