Curtată de A-listeri, Marisa Tomei n-a ajuns niciodată la altar. De ce nu s-a măritat fosta iubită a starurilor Lenny Kravitz şi Robert Downey Jr.?

20 octombrie 2019   Gossip

Câştigătoarea premiului Oscar s-a bucurat de mare succes la Hollywood timp de două decenii, atât pe plan profesional, cât şi amoros. Actriţa de 54 de ani a făcut ravagii printre starurile din showbiz-ul american, dar n-a ajuns niciodată la altar. Care să fi fost motivul?

Nu s-a măritat niciodată şi n-are niciun copil, iar multă lume e de părere că timpul e pierdut pentru vedeta de 54 de ani, ca să mai ia acum în calcul asemenea perspective. Totuşi cum de nu şi-a unit destinul cu nimeni dintre cei care i-au făcut curte sau dintre cei care au visat să-i intre în graţii uneia dintre cele mai frumose femei de la Hollywood?

“Nu sunt o mare fană a mariajului, ca instituţie, şi nici nu înţeleg de ce femeile trebuie să aibă copii pentru a fi percepute ca fiinţe umane în toată puterea cuvântului”, a declarat Marisa în 2009, pentru Manhattan Magazine.

Actriţa n-a vorbit niciodată detaliat despre lipsa de soţ şi copii din viaţa ei, însă nici n-a ridicat vreodată în slăvi căsnicia. De fapt, împlinirea prin mariaj şi maternitate n-a fost niciodată vreo prioritate pentru actriţa cu sex appeal evident, dimpotrivă, ea a preferat să se concentreze pe carieră. “Munca i-a oferit întotdeauna satisfacţia de care a avut nevoie în viaţă”, a declarat un apropiat de-ai ei.

Trecutul amoros - Robert Downey Jr.

Una dintre cele mai importante cuceriri ale starului din filmul My Cousin Vinny a fost nimeni altul decât colegul ei de platoul din Chaplin, What Women Want, The Paper şi Untamed Heart. Marisa şi Robert Downey Jr. s-au întâlnit la filmările de la Only You, în 1994, şi s-au plăcut atât de mult, încât au început o idilă în toată regula. Nu pentru mult timp, pentru că s-au despărţit şi au pornit fiecare pe un drum sentimental diferit.

Dana Ashbrook

După ce şi-a încheiat socotelile cu Robert Downey Jr., frumoasa brunetă a fost zărită în compania lui Dana Ashbrook. Niciunul dintre cei doi n-a dorit să recunoască în niciun fel că formau un cuplu şi nici nu îşi făceau apariţia împreună pe covorul roşu, însă cele câteva imagini cu ei prin oraş i-au dat de gol. Din păcate, oricât de bine arătau împreună, nici ei n-au rezistat mult unul în viaţa celuilalt.

Logan Marshall-Green

Sătulă şi dezamăgită de eşecurile amoroase, Marisa a luat o pauză de la a-şi încerca norocul în dragoste. Până l-a întâlnit pe starul din Prometheus, care i-a devenit iubit pe loc. Cei doi actori şi-au început idila în 2008 şi au fost împreună timp de cinci ani, însă programul lor aglomerat s-a pus de-a curmezişul fericirii lor în doi. Şi asta în ciuda faptului că erau pe punctul de a-şi oficializa relaţia, la un moment dat. De Crăciun, în 2013, Logan a cerut-o de soţie pe partenera lui de viaţă. Iar Marisa era dispusă să renunţe la principiile ei de viaţă şi să accepte propunerea făcută de iubitul său. Doar că nu a făcut-o până la urmă, cei doi despărţindu-se într-un final.

Josh Radnor

După despărţirea din 2013 de Logan, Marisa şi-a îndreptat atenţia spre alt actor arătos de la Hollywood. În 2014, Tomei forma bine-mersi un cuplu minunat cu starul din How I Met Your Mother, însă nici idila lor n-a fost trâmbiţată prin presă şi nici n-a rezistat prea mult. Doar câteva luni.

Lenny Kravitz

Marisa a fost prietena bună a Lisei Bonet, colega ei de cameră, care a devenit, la un moment dat, soţia lui Kravitz, dar asta nu a împiedicat-o pe actriţa de origine italiană să înceapă o idilă cu Lenny. Povestea lor de dragoste s-a petrecut prin 2004 şi n-a durat prea mult, dar cu siguranţă că formau un cuplu arătos faimoasa actriţă şi legendarul cântăreţ, nu-i aşa?

Christian Slater

Un alt actor de primă mână şi unul dintre cei mai HOT bărbaţi de la Hollywood s-a zvonit să-i fi fost iubitul Marisei Tomei în 2003. Cei doi actori au lucrat împreună la filmul Untamed Heart şi au devenit mult mai apropiaţi la scurt timp de la încheierea filmărilor. 

foto - Getty Images

Mai multe