Danny DeVito, un afemeiat notoriu?

6 noiembrie 2012   Gossip

Cine s-ar fi gândit că micuţul bonom din „Gemenii“ umblă ca felina după pradă prin Hollywood! Cu costul unei căsnicii care părea pentru totdeauna

Cine s-ar fi gândit că micuţul bonom din „Gemenii“ umblă ca felina după pradă prin Hollywood! Cu costul unei căsnicii care părea pentru totdeauna.

Păzea, Jack Nicholson! Varianta ta în miniatură tinde să-ţi ia locul de burlac puriu la Hol­lywood! Este vorba, doamnelor şi domnilor, despre Danny DeVito, a cărui faimă de cuceritor este invers porporţională cu înălţimea. Căci tocmai privirea lui alunecoa­să se pare c-a adus-o pe soţia lui, Rhea Pearlman, la limita răbdării, punând punct unei căsnicii de 30 de ani.

„Poate că nu vi se pare că Danny ar putea avea mare suc­ces la femei, dar chiar are parte de atenţie. Îi place să flirteze şi nu se dă în lături de la a profita de in­fluenţa sa de la Hollywood pentru a seduce actriţe tinere şi aspirante la succes în showbiz. După ani în­tregi în care a închis ochii, Rhea a pus în sfârşit piciorul în prag. S-a săturat de comportamentul lui de bad boy“, susţine o sursă citată de Radar Online.com.

Şi se pare că nu acum, la bătrâ­neţe (actorul are 67 de ani), au început să-i joace ochii în cap lui Danny când întâlneşte vreo fătucă naivă pe platouri. Se zvoneşte că obiceiul actorului de-a înghesui tinere colege este la fel de vechi ca ma­riajul lui. Un fost colaborator de-al acestuia a povestit pentru site-ul Radar On­line.com că a fost martorul unei astfel de aventuri pe care DeVito a avut-o, prin ’90, cu o blondă frumoasă, pe platourile filmului „Hoffa“: „Era cam patetic, deoare­ce ea era foarte tânără şi frumoasă şi a făcut, în mod evident, sex cu el, sperând că el o va ajuta să de­vină un star“.

Suntem siguri că vorbim de acel star mic şi adorabil? Se pare că da. Şi se mai pare că nimic nu atrage mai eficient fete­le… vulnerabile decât o maşinuţă sport decapotabilă. Căci de-acum burlacul Danny şi-a propus să-şi cumpere o astfel de jucărie, musai Porsche sau Ferrari.

„Danny se bucură deja de statutul de single. Se simte din nou tânăr şi vrea să facă ceea ce-i place“, arată o altă sursă. Doam­nelor, Danny cuceritorul s-a întors în oraş!

Foto: guliver/getty images

Mai multe