De ce a plecat Ben Affleck de lângă J Lo? A lăsat-o singură în Europa, în timp ce el s-a dus glonț acasă la fosta soție

30 iulie 2022   Gossip

Ben Affleck a lăsat-o singură în Europa pe noua sa soție, iar el a revenit în SUA, ocazie cu care s-a dus glonț la fosta. Aici, îl aștepta nerăbdător Samuel, mezinul pe care îl are cu Jennifer Garner.

Nu e ușor să jonglezi cu viața de familie, atunci când ai mai mulți copii, o fostă soție, o proaspătă soție și un film de regizat.

Pentru actor, a fost o mini lună de miere, căci Ben Affleck n-a mai continuat aventura europeană lângă soția sa.

Practic, starul i-a fost alături doar câteva zile la Paris și atunci a fost surprins de fotoreporteri moțăind sau căscând. Este drept, puțini oameni pot face față ritmului infernal în care Jennifer Lopez trăiește.

La Ben s-a acumulat serios oboseala, căci înainte de căsătoria intempestivă din Vegas, el a filmat zilnic pentru noul film la care lucrează. Și cum J Lo este o divă cu nenumărate contracte, ea a rămas în Europa să le onoreze. Chiar în această seară, superba Jennifer va cânta în Capri, pentru UNICEF, în cadrul Galei LuisaViaRoma. Vedeta a fost văzută ieri în Capri, în timpul repetițiilor pentru concert. Evenimentul exclusivist are ca scop strângerea de fonduri pentru UNICEF.

Jennifer Lopez a plecat singură de la Paris, de la hotelul de lux în care a stat cu soțul său și alături de care a avut numeroase apariții glam, inclusiv o cină romatică, de ziua sa, căci diva a împlinit 53 de ani. În Capri a fost văzută alături de Max, fiul său. Gemenii de 14 ani Max și Emme sunt copiii pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony.

Ben Affleck s-a grăbit să ajungă în L&A, pentru a sta și cu fiul său, căci Samuel nu i-a însoțit pe proaspeții însurăței la Paris, așa cum au făcut celelalte două fiice pe care le are cu Garner.

Foto: Profimedia

Mai multe