De ce nu s-a prezentat Beyonce la Premiile Emmy?

20 septembrie 2016   Gossip

Toată lumea se aştepta ca celebra artistă să fie prezentă la Premiile Emmy, ce-au avut loc duminică, mai ales că videoclipul ei, ”Lemonade”, fiind nominalizat la câteva categorii.

Be a preferat să refuze invitaţia de a participa la Premiile Emmy

Ei bine, toţi au rămas aşteptând-o, căci artista în vârstă de 35 de ani a decis cu câteva ore înainte să nu ia parte la acest eveniment. Şi deşi fanii ei au fost destul de dezamăgiţi că nu au avut ocazia s-o vadă printre ceilalţi invitaţi de vază, Be a avut un motiv bine întemeiat pentru absenţa sa.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, Beyonce a preferat să rămână acasă în seara decernării premiilor Emmy pentru a face o pauză vocală. Se pare că aceasta s-a simţit cam rău, aşa că, la sfatul medicului, a ales să nu ia parte la acest eveniment. ”Nu a vrut să-şi ia riscul ca după acest eveniment să fie nevoită să-şi anuleze şi alte concerte, aşa că a decis să se odihnească”, a spus o sursă din aturajul cântăreţei.

Se pare că-n doar câteva zile pe Be o aşteaptă noi concerte, aşa că artista a preferat să pună sănătatea ei pe primul lor. De altfel, fanii sunt destul de îngrijoraţi în privinţa ei, mai ales că pe 7 septembrie Be a anulat un concert din New Jersey folosind acelaşi motiv, ”probleme cu corzile vocale”.

foto: Hepta

Mai multe