De ce s-au despărţit Katy Perry şi John Mayer?

6 martie 2014   Gossip

Dragoste cu năbădăi? Relaţia lor părea să meargă foarte bine. Apăruseră şi zvonuri despre o logodnă. Apoi s-au despărţit pentru puţin timp doar ca împăcarea să fie mai dulce. De data asta, însă, ruptura e definitivă, iar

Dragoste cu năbădăi? Relaţia lor părea să meargă foarte bine. Apăruseră şi zvonuri despre o logodnă. Apoi s-au despărţit pentru puţin timp doar ca împăcarea să fie mai dulce. De data asta, însă, ruptura e definitivă, iar culisele acestei decizii au fost foarte zgomotoase

Femeile din trecutul lui John Mayer (36), precum Taylor Swift şi Jessica Simpson, ar spune că motivul despărţirii este previzibil. John a înşelat-o pe Katy (29). Iar revista americană "Star" susţine că are şi amănuntele. Artista l-ar fi prins călcând strâmb, motiv pentru care a decis să pună punct definitiv relaţiei cu el. Ispita lui John este o instructoare de sport în vârstă de 24 de ani, Lauren McHale. Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât John s-ar fi cunoscut cu Lauren într-un bar din Los Angeles în luna mai a anului trecut... Şi au început chiar de atunci să flirteze, John urmând-o la ea acasă, unde ea organiza o petrecere.

Aşadar, să înţelegem că Mayer o înşela de mai mult timp pe Katy? "S-au sărutat atunci, dar totul a fost foarte inocent. Nu au făcut sex. Şi-au trimis mesaje vreme de câteva săptămâni, apoi totul s-a diluat şi nu s-au mai văzut", afirmă un prieten.

De partea cealaltă, un amic de-ai lui Mayer dă o altă explicaţie pentru despărţire: cei doi s-ar fi distanţat în ultimele săptămâni pentru că John se simţea sufocat de presiunea de a se logodi cu Katy. Cântăreţul se săturase ca ea să tot fluture diverse inele cu diamant care să aţâţe presa cu enervantele întrebări: "E de la el inelul? Oare s-au logodit în secret?". "Asta l-a îndepărtat, pentru că nu era pregătit pentru acest pas", declară acelaşi amic. "S-au despărţit definitiv. El şi-a făcut bagajul şi a plecat. Katy e distrusă", spune şi o sursă din anturajul fostului cuplu. Iar în vreme ce amicii lor spun că Perry suferă, el a fost văzut chiar pe 1 martie, la un party de dinainte de Oscaruri, la Sunset Tower Hotel, din West Hollywood, distrându-se de minune cu o brunetă... Încă o relaţie care n-a mers, deşi cuplul a fost cât se poate de hotărât să-şi apere povestea printr-o discreţie maximă. Tocmai de aceea, pozele cu Katy şi John unul lângă altul sunt foarte rare.

Foto: WENN

Mai multe