De ea este îndrăgostit până peste cap fiul Madonnei...

11 octombrie 2017   Gossip

Ea este noua iubită a fiului de 17 ani al Madonnei, Rocco Ritchie

O cheamă Chantelle Lee şi a împlinit chiar ieri 17 ani. Iar Rocco e foarte îndrăgostit de ea, spun prietenii. "Au petrecut mult timp împreună. Rocco e aşa îndrăgostit, încât a şi prezentat-o tatălui lui", a dezvăluit un amic pentru The Mirror. Chantelle se pare că l-a făcut s-o uite pe fosta iubită, manechinul de 17 ani Kim Turnbull.

Pe Chantelle nu i-a prezentat-o, încă, mamei sale, cu care nu se ştie în ce relaţii este, după apriga bătălie pentru custodia lui, în urma căreiaRocco a rămas în grija tatălui său, regizorul britanic de 49 de ani Guy Ritchie. "Mă bucur atât de mult că nu mai locuiesc acolo", a comentat Rocco pe Instagram la un clip postat de Madonna cu ceilalţi copii ai săi, în casa lor din New York, pentru a-şi face clară alegerea.

Oare ce-ar spune Madonna despre Chantelle? Tânăra i-a cunoscut fiul prin intermediul unor prieteni comuni. Chantelle e o cântăreaţă britanică, cunoscută în regat pentru piesa 'When I Think of You', adolescenta donând încasările din drepturile de autor în scop caritabil - unei şcoli pentru copii cu dificultăţi de învăţare.

Foto: Instagram

Mai multe