Delia s-a hotărât! Declaraţia inedită: ”E prima oară când simt că vreau”

23 noiembrie 2018   Gossip

După ani la rând în care celebra cântăreaţă a evitat întrebările incomode despre posibilitatea de a deveni mamă, Delia a făcut o mărturisire care i-a luat prin surprindere, dar i-a şi bucurat, pe fanii ei.

Cucerită de nepoata ei, Jessie, Delia a mărturisit, pe pagina ei de Instagram, că-şi doreşte şi ea să fie mămică. ”E pentru prima oară când simt că vreau şi eu! Gataaaa! #amzis”, este descrierea uluitoare pe care artista a pus-o în dreptul unui video cu nepoţica sa, dând de înţeles că se gândeşte serios la ideea de a deveni mămică.

De altfel, în comentarii, fanii au întrebat-o dacă e vorba despre dorinţa de a deveni mamă, iar ea pare să fi confirmat. ”Te apreciez că nu au făcut copii dacă nu te-ai simţit pregătită. Un copil nu e vreo jucărie”, i-a scris un fan, în timp ce Delia i-a replicat: ”Mulţumesc, nu e de joacă”.

        View this post on Instagram                   @oanacosanzeana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! ❤️ E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! 😅 #amzis A post shared by Delia (@delia) on Nov 23, 2018 at 2:53am PST

View this post on Instagram

@oanacosanzeana e clar!!!!Am cui sa scriu piese la batranete! ❤️ E pt prima oara cand simt ca vreau si eu! Gataaaa!!! 😅 #amzis

A post shared by Delia (@delia) on

Mai multe