Denise Richards: O altă victimă a anorexiei?

4 martie 2013   Gossip

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Iar noile ca­dre cu o Denise Richards cu sternul la vedere şi cu braţele extrem de subţiri au făcut ocolul tabloidelor, care o suspectează că s-ar înfometa. Dar de ce ar ajunge astfel o fostă Bond Girl? Parcă mai ieri o vedeam expunându-şi

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Iar noile ca­dre cu o Denise Richards cu sternul la vedere şi cu braţele extrem de subţiri au făcut ocolul tabloidelor, care o suspectează că s-ar înfometa. Dar de ce ar ajunge astfel o fostă Bond Girl?

Parcă mai ieri o vedeam expunându-şi trupul perfect, pe o plajă californiană. O imagine, însă, care a rămas doar o amintire, în ciuda faptului că Denise s-a păstrat în formă ani la rândul. Căci, deunăzi, când a ieşit într-un parc din Bel Air cu fetele ei, Sam (8), Lola (7) şi Eloise (un an şi jumătate), fosta soţie a lui Charlie Sheen a şocat cu aspectul ei. Deşi purta suti­en, blonda părea să n-aibă deloc sâni, astfel încât nu poţi să nu te întrebi dacă a slăbit dramatic sau a renunţat la implanturile cu silicon. În plus, braţele sale şi-au pierdut total feminitatea, lăsând la vedere doar muşchii proeminenţi şi venele, semn că vedeta continuă să aibă un program intens de exerciţii.

„Denise a fost mereu slabă, ca toţi cei din familia ei“, spune un apropiat al actriţei, citat de „New York Daily News“. „Nu a schimbat nimic nici în privinţa exerciţiilor: face tot Pila­tes. Dar e mereu pe fugă. E mamă singură pentru trei fetiţe foarte active şi o mai ajută şi pe Brooke Muller (n.r. a doua fostă soţie a lui Charlie Sheen) cu copiii săi. Filmează şi are grijă să îl ajute pe tatăl ei să îşi refacă viaţa, după moartea mamei sale“, a adăugat sursa, în încercarea de-a înlătura orice suspiciune lega­tă de anorexie. Şi, ca şi când toate aceste probleme n-ar fi fost de-ajuns, Denise a suferit de curând o altă pierde­re: moartea câinelui ei, Hank, un buldog de 13 ani. Un nou motiv de depresie, care să-i taie orice poftă de mâncare. Şi de viaţă.

Foto: guilver/splash news

Mai multe