Elena Udrea se mărită?

5 iulie 2017   Gossip

După 4 ani de la divorţul de Dorin Cocoş, cea mai controversată blondă din politică ar putea purta din nou verighetă.

Elena Udrea (43) şi iubitul ei, Adrian Alexandrov (32), au sărbătorit un an de relaţie, iar prietenii cuplului se aşteaptă ca cei doi să facă în curând pasul cel mare. Potrivit ultimelor zvonuri, cei doi s-ar fi logodit în mare secret.

Deşi nimeni nu credea în relaţia lor, se pare că au planuri mari de viitor. În plus, în ultima perioada, Elena Udrea a fost văzută la o clinică de fertilizare şi chiar a recunoscut că îşi doreşte un copil, poate chiar gemeni, dacă norocul îi va surâde să rămână însărcinată.

Discuţii legate de logodnă au fost şi anul trecut, când presa vuia că Elena Udrea este gata să-şi refacă viaţa şi să ajungă din nou la altar. Mai ales după ce au mers împreună la o nuntă, acum 8 luni, iar prin februarie au fost surprinşi în timp ce probau mai multe modele de verighetă într-un magazin de bijuterii.

Cei doi s-au cunoscut vara trecută, la mare. Mult mai tânărul Adrian Alexandrov, orginar din Tulcea,  a fost manechin de când avea 18 ani, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. Acum lucrează ca broker imobiliar în zona de nord a Capitalei, are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca şi conduce o maşină de lux.

Mai multe