Elin îl lasă falit pe Tiger Woods

23 mai 2010   Gossip

Conform Chicago-Sun Times, soţia înşelată îşi caută dreptate, dar şi partea binemeritată a leului! Astfel, se pare că suedeza Elin Nordegren a fost sfătuită de avocaţii ei să ceară la partaj nu mai puţin de 750 de milioane de dolari din averea lui Tiger Woods. Acesta nu a ieşit încă în presă cu o confirmare a pretenţiilor lui Elin, dar pronosticurile la casele de pariuri bat spre sorţii de izbândă ai lui Nordegren. În schimbul sumei impresionante, Elin va trebui să semneze o clauză de confidenţialitate prin care se angajează să ţină sub tăcere evenimentele familiale de după izbucnirea scandalului adulterin. Asta însemnă că nu vom avea şansa prea curând să citim memoriile ori să urmărim pe marile ecrane cinematografice drama lui Elin, care va cere şi custodia întreagă a celor doi copii pe care-i are cu Woods.

Conform Chicago-Sun Times, soţia înşelată îşi caută dreptate, dar şi partea binemeritată a leului! Astfel, se pare că suedeza Elin Nordegren a fost sfătuită de avocaţii ei să ceară la partaj nu mai puţin de 750 de milioane de dolari din averea lui Tiger Woods.

Acesta nu a ieşit încă în presă cu o confirmare a pretenţiilor lui Elin, dar pronosticurile la casele de pariuri bat spre sorţii de izbândă ai lui Nordegren. În schimbul sumei impresionante, Elin va trebui să semneze o clauză de confidenţialitate prin care se angajează să ţină sub tăcere evenimentele familiale de după izbucnirea scandalului adulterin. Asta însemnă că nu vom avea şansa prea curând să citim memoriile ori să urmărim pe marile ecrane cinematografice drama lui Elin, care va cere şi custodia întreagă a celor doi copii pe care-i are cu Woods.

În egală măsură, surse din cercul de apropiaţi ai celor doi foşti soţi susţin că, din momentul în care Elin a aflat că Tiger a călcat strâmb de-atâtea ori, aceasta a încetat să-i mai vorbească sportivului. "Elin nu mai dă înapoi, e decisă să-l pedepsească pe Tiger şi să-l atingă unde îl doare mai tare: la averea adunată de-a lungul timpului", mărturiseşte sursa, citată de Showbizspy.com.

FOTO: EPA

Mai multe