Elisabetta Canalis a pus ochii pe Lenny Kravitz

10 iulie 2012   Gossip

Rămasă într-un con de umbră, fosta iubită a lui George Clooney vrea să iasă din nou la rampă cu o relaţie cu o celebritate de peste Ocean. Mai nou, ea are fantezii cu Lenny Kravitz.

Rămasă într-un con de umbră, fosta iubită a lui George Clooney vrea să iasă din nou la rampă cu o relaţie cu o celebritate de peste Ocean. Mai nou, ea are fantezii cu Lenny Kravitz, pe care, speră ea, că va pune mâna în curând.

Recent, Elisabetta Canalis a fost văzută în preajma extravagantului muzician Lenny Kravitz, făcându-i ochi dulci în culise, în timpul unui concert pe care artistul l-a susţinut în cadrul Festivalului 123, în Ibiza.

„Lenny şi Elisabetta au venit împreună la concert şi au fost nedespărţiţi în zona VIP a festivalului. Părea că se înţeleg foarte bine“, a afirmat o sursă citată de presa britanică.

N-ar fi exclus ca Elisabetta să vrea să-şi recâştige locul în lumina reflectoarelor. Şi asta pentru că, de când s-a despărţit de George Clooney, în iunie anul trecut, italianca n-a prea avut noroc în amor. Ea a încercat să-şi refacă viaţa sentimentală alături unul dintre membrii echipei „Jackass”, Steve-O, dar relaţia lor a fost de scurtă durată.

Foto: Twitter

Mai multe