Emma Stone, surprinsă cu fostul iubit. S-au împăcat?

23 august 2016   Gossip

În octombrie, anul trecut, au decis să pună punct relaţiei lor, după patru ani petrecuţi împreună. Acum, paparazzi i-au surprins din nou împreună. Să se fi împăcat?

Au fost împreună patru ani

Emma Stone şi co-starul ei din pelicula ”Spider-Man”, Andrew Garfield, s-au îndăgostit pe platourile de filmare, în 2010, şi au avut o relaţie de iubire intensă până în octombrie 2015, când au anunţat că se despart, nemotivându-şi deloc decizia. Duminică, însă, paparazzi i-au surprins pe cei doi iubiţi împreună, mergând pe străzile din Londra.

Paparazzi i-au surprins împreună, prin Londra

După cum era de aşteptat, fotografiile au ajuns şi pe reţelele de socializare, fanii internauţi întrebându-se care este natura relaţiei dintre cei doi. Ei bine, nu ştim dacă s-au împăcat sau nu, dar ştim că cei doi păreau că se simt foarte bine împreună, paparazzi surprinzându-i râzând în hohote.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă cei doi au decis să-şi reia relaţia, la zece luni de la despărţire. Cert este că-n ultimele luni din relaţia lor, se zvonea că cei doi s-au logodit şi că au planuri de nuntă.

foto: captură DailyMail.co.uk / Getty

Iată şi o galerie foto cu câteva dintre apariţiile celor doi de pe vremea când formau un cuplu!

Mai multe