Eros Ramazzotti, între două femei sexy. Cine este, până la urmă, noua iubită a artistului?

24 iunie 2020   Gossip

I-a surprins pe toţi când a anunţat, anul trecut, că se desparte de frumoasa sa soţie, Marica Pellegrinelli, după cinci ani de căsnicie şi zece de relaţie.

Frumoasa italiancă în vârstă de 32 de ani, mama a doi dintre copiii cântăreţului, îşi găsise pe altcineva, iar aventura ei amoroasă a produs, evident, ruptura dintre cei doi.

Ei bine, artistul de 56 de ani dovedeşte că încă mai crede în iubire chiar şi după două mariaje ratate. Cea despre care s-a zvonit, iniţial, că l-a făcut să uite de modelul care i-a frânt inima este o pictoriţă pe numele ei Valentina Bilbao.

Tânăra născută în Venezuela trăieşte la Miami, staţiune în care s-ar fi înfiripat şi idila cu Eros. Ei bine, se pare că Valentina l-a zărit, pur şi simplu, pe star la plajă şi, fiind o mare admiratoare de-a lui, l-a abordat cu încredere.

Eros a negat, însă ştirea.

Cel mai recent, însă, presa italiană îl leagă de fosta iubită a prezentatorului TV Carlo Conti, numita Roberta Morise, o brunetă superbă care aduce, cumva, cu fosta nevastă a lui Eros. La rândul ei vedetă TV, Roberta are 34 de ani şi spune că l-a cunoscut pe artist la un concert de-al acestuia.

Cu toate acestea, nici Eros, nici Roberta n-au recunoscut că formează un cuplu.

        View this post on Instagram                       A post shared by 𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕𝒂 𝑴𝒐𝒓𝒊𝒔𝒆 (@robertamorise) on Apr 29, 2020 at 5:44am PDT

View this post on Instagram

A post shared by 𝑹𝒐𝒃𝒆𝒓𝒕𝒂 𝑴𝒐𝒓𝒊𝒔𝒆 (@robertamorise) on

Foto: Chi

Mai multe