Eva Longoria este însărcinată? Uite ce burtă are!

18 aprilie 2017   Gossip

Nu vrem să fim răutăcioşi, dar, dacă Eva nu e însărcinată, înseamnă că are probleme mari cu silueta! Actriţa a fost surprinsă de paparazzi acum câteva zile, pe un iaht, alături de soţul Jose Anton Baston.

Creşterea în greutate a actriţei ei vizibilă

E drept că-n ultimele săptămâni am tot semnalat că Eva ar avea ceva probleme cu silueta, dar acum ne dăm seama că ar putea fi vorba, de fapt, de o sarcină. Actriţa a fost surprinsă, zilele trecute, pe când îi sărbătorea ziua de naştere a soţului ei pe un iaht.

În timpul acelei vacanţe, Eva a purtat un costum de baie întreg, care, însă, a dezvăluit o burtică destul de proeminentă, ceea ce ne-a dat de gândit. Desigur, nu avem decât o bănuială, însă ar putea fi o explicaţie plauzibilă, din moment ce Eva, altminteri foarte fit, a ajuns să arate aşa.

Eva Longoria shows off her flawless figure on yacht https://t.co/5x0nPoUqjk via @DailyMailCeleb can you see she's pregnant? — @parisrosi (@rosiinparis) April 17, 2017

Eva Longoria shows off her flawless figure on yacht https://t.co/5x0nPoUqjk via @DailyMailCeleb can you see she's pregnant?

— @parisrosi (@rosiinparis) April 17, 2017

Voi ce spuneţi?

Mai multe