Eva Mendes s-a logodit cu Ryan Gosling?

26 august 2015   Gossip

Sunt împreună încă din 2011, însă până acum căsătoria nu a fost prioritară pentru ei. Cel mai probabil, venirea pe lumea a fiicei lor le-a schimbat percepţia, căci potrivit zvonurilor de la Hollywood cei doi se îndreaptă spre altar.

Se pare că Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au decis în sfârşit să-şi ducă relaţia la un nou nivel. Preţioasa informaţie a fost dezvăluită involuntar chiar de actriţa în vârstă de 41 de ani, după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se vede un inel cu smarald pe degetul ei.

Şi potrivit presei de peste Ocean, nu este prima dată când Eva este văzută purtând acest inel. Şi-n luna iulie, pe când Eva a participat la un eveniment în Florida, actriţa a purtat acest inel cu smarald.

Contactaţi pentru comentarii, reprezentanţii actriţei nu au vrut să ofere nicio informaţie adiacentă. De altfel, nu ar fi primul lucru pe care actriţa încearcă să-l ţină secret, ne amintim cu siguranţă faptul că Eva nu a fost fotografiată niciodată în cele nouă luni în care a fost însărcinată în 2014.

Eva Mendes(41) şi Ryan Gosling(34) s-au îndrăgostit pe când filmau pentru pelicula ”The Place Beyond The Pines”, în 2011.

Sursa foto: Instagram / Getty Images

Mai multe