Eva Mendes vrea să se mărite cu Ryan Gosling. Când va avea loc nunta?

29 ianuarie 2015   Gossip

O înţelegem pe actriţă, ce femeie înteagă la minte n-ar vrea asta? Şi după patru ani de amor şi-un copil făcut împreună, pe micuţa Esmeralda Amada, ar cam fi cazul ca cei doi actori să ajungă şi la altar. Bine, Ryan are tot timpul

O înţelegem pe actriţă, ce femeie înteagă la minte n-ar vrea asta? Şi după patru ani de amor şi-un copil făcut împreună, pe micuţa Esmeralda Amada, ar cam fi cazul ca cei doi actori să ajungă şi la altar. Bine, Ryan Gosling are tot timpul din lume pentru a se lega la cap, dar pe Eva Mendes anii o cam presează, proaspăta mămică ajungând la vârsta de 40 de ani.

Chiar dacă, în trecut, vedeta a declarat peste tot că mariajul nu i se pare ceva sexy, surse apropiate acesteia susţin că Eva şi-a schimbat hotărârea. Un lucru pe care apropiaţii îl pun pe seama problemelor cu care se confruntă proaspetele mămici. „Eva a trecut printr-o perioadă foarte grea cauzată de depresia post natală. Avea nişte schimbări bruşte de dispoziţie“, a declarat o sursă pentru revista Star.

Şi se pare că actriţa şi-a dat seama că nu mai vrea să-l piardă pe tatăl copilului ei, în mintea ei încolţind ideea atrăgătoare a nunţii. „Şi-a dat seama ce norocoasă este să-l aibă ca partener“.

Aceleaşi surse, citate mai sus, susţin că n-ar trebui să ne mire dacă Eva Mendes şi Ryan Gosling se vor căsători chiar în această vară.

Mai multe