Faye Dunaway, greu de mulţumit. Ce pretenţii a avut diva la un shooting?

22 septembrie 2016   Gossip

Ceea ce trebuia să fie o şedinţă foto specială, realizată de profesionişti cu una dintre cele mai emblematice actriţe de la Hollywood, s-a dovedit a fi un adevărat coşmar. Nimic nu i-a fost pe plac celebrei Faye Dunaway, care a făcut numai nazuri.

O adevărată divă! Aşa s-a comportat Faye Dunaway în momentul în care a fost chemată la cadru de fotograful unei reviste celebre în toată lumea, care avea de realizat o şedinţă foto cât se poate de specială cu ea. Şi a fost cu adevărat specială, doar că în alt sens decât cel dorit de echipa publicaţiei respective – vedeta n-a scos la iveală expresii faciale pline de emoţie şi talent actoricesc, cum era de aşteptat, ci făcea adevărate grimase, care îi dădeau de gol nemulţumirea.

Echipa care s-a ocupat de realizarea shooting-ului a dezvăluit câteva dintre chinurile prin care Dunaway i-a făcut să treacă. Ba nu-i convenea câte o ţinută, ba nu voia să fie fotografiată din nu-ştiu-ce unghi, ba s-a săturat de tot şi toate şi a cerut să fie lăsată în pace, să dispară toţi din raza ei vizuală.

După asemenea episod plin de capricii, actriţa de 75 de ani şi-a dat seama că exagerat cu pretenţiile ei şi i-a contactat pe cei de la revistă ca să-şi ceară scuze de la membrii echipei care i-au răbdat în acea zi mofturile de divă.     

Mai multe