Femeile din viaţa lui Mircea Radu

4 decembrie 2015   Gossip

Mircea Radu (48 de ani) a fost unul dintre cei mai sexy prezentatori TV. Vedeta a avut, la viaţa lui, numeroase relaţii, multe dintre acestea fiind cu femei celebre. Iată câteva dintre femeile din viaţa lui Mircea Radu:

Alexandra Dinu

Mircea Radu a trăit o intensă poveste de dragoste cu Alexandra Dinu. Însă, în momentul în care frumoasa blondă l-a întâlnit pe celebrul fotbalist Adrian Mutu, ea s-a îndrăgostit lulea de sportiv. A renunţat la Mircea şi l-a ales pe Mutu.

Alexandra Dinu – una dintre femeile din viaţa lui Mircea Radu

O altă blondă frumoasă cu care Mircea Radu a avut o relaţie destul de îndelungată este şi Magdolna Grosu, prezentatoare a emisiunii în limba maghiară de pe TVR 1.

Şi Simona Gherghe, prezentatoare la una dintre emisiunile de pe Antena 1, a fost una dintre femeile din viaţa lui Mircea Radu. Se pare că totul a început în 2002, pe vremea când Simona Gherghe avea o relaţie cu un alt tânăr. Vedeta de la Antena şi fostul prezentator al emisiunii "Din dragoste" şi-au trăit discret dragostea, până în momentul în care acesta s-a îndepărtat de vedetă. Din spusele foştilor colegi, Simona a suferit enorm de pe urma despărţirii.

Mircea Badea s-a iubit nebuneşte şi cu o femeie măritată. Întrebat de jurnalişti cum s-a descurcat în postura de amant în relaţia cu această misterioasă femeie, Mircea nu a negat deloc informaţia: “Niciodată nu m-am pus în postura de amant. Eu am iubit-o pe femeia aia, nu doar m-am culcat cu ea. Şi acum continuu s-o iubesc, dar altfel. E una din persoanele cele mai frumoase sufleteşte din câte am întâlnit”.

Mircea Radu

Mircea Radu susţine că nu a apelat niciodată la serviciile unei prostituate: “Am avut ocazia, când am fost în Amsterdam. De banii ăia am preferat să-mi cumpăr un pulover”.

În 2012, Mircea Radu s-a căsătorit cu Raluca Olaru. O decizie surprinzătoare la acea vreme. El avea 45 de ani, ea 25 şi, în ciuda faptului că părinţii fetei au fost împotriva acestei relaţii, cei doi s-au căsătorit civil.

Raluca Olaru, cea mai importantă femeie din viaţa lui Mircea Radu

Raluca Olaru e din Ştefăneşti, un orăşel din judeţul Botoşani. Frumuşica brunetă, în vârstă de doar 28 de ani, provine dintr-o familie modestă, de intelectuali (tatăl ei a fost directorul şcolii din localitate, iar mama ei a fost profesoară de muzică). Până şi preotul satului, Zamfir Haraga, a ţinut să îl felicite pe Mircea pentru alegerea făcută: “Familia Olaru este foarte credincioasă, vine frecvent la biserică şi se bucură de aprecierea celorlalţi enoriaşi”.

“Raluca este o fată credincioasă, cuminte şi cu mult bun simt. A fost o elevă şi o studentă eminentă, din câte ştiu eu a terminat Facultatea de Medicină cu note foarte mari”, a adăugat preotul.

Mai multe