Fergie a dat 30.000 de dolari pe operaţii estetice

11 aprilie 2011   Gossip

Se pare că celebra cântăreaţă şi-a făcut un cadou special de ziua ei: un look întinerit, realizat de chirurgii esteticieni, în schimbul a 30.000 de dolari. Specialiştii în operaţii estetice au dat verdictul: Fergie a apelat la metode de înfrumuseţare

Se pare că celebra cântăreaţă şi-a făcut un cadou special de ziua ei: un look întinerit, realizat de chirurgii esteticieni, în schimbul a 30.000 de dolari.

Specialiştii în operaţii estetice au dat verdictul: Fergie a apelat la metode de înfrumuseţare diferite de cele pe care le foloseşte în mod normal. Dovadă a unor intervenţii chirurgicale sunt diferenţele ale aspectului cântăreţei din fotografiile actuale şi cele de acum o lună. Întrebată dacă şi-a făcut cumva vreo operaţie, membra trupei Black Eyed Peas l-a lăsat pe soţul ei, Josh Duhamel, să răspundă: „Arată diferit pentru că şi-a schimbat rujul.” Revista „Star” pune însă mâna în foc că vedeta a recurs la chirugia estetică să-şi şteargă imperfecţiunile de pe chip, cheltuind astfel în jur de 30.000 de dolari pentru asta. „Şi-a ridicat sprâncenele, peoapele şi şi-a umflat puţin pomeţii. Fruntea ei este foarte netedă, la fel şi linia bărbiei, ea arată mult mai bine, întinerită”, a declarat pentru publicaţia americană medicul Mark Schwartz.

Mai multe