Fiica bossului de la Formula 1, în prag de divorţ

22 martie 2016   Gossip

Acum aproape trei ani, Tamara Ecclestone, fiica cea mare a fostului pilot de F1, Bernie Ecclestone, se căsătorea cu iubitul ei, Jay Rutland, după o relaţie de şase luni. Iar acum se pare că mariajul Tamarei este pe butuci.

Jay Rutland, Tamara Ecclestone şi fiica lor, Sophia

Potrivit DailyMail, Tamara şi-a chemat avocaţii pentru a discuta despre cum să-şi încheie căsătoria cu Jay Rutland. O altă publicaţie menţionează că, de fapt, relaţia celor doi s-a încheiat acum multă vreme, cei doi dormind în dormitoare separate, însă de-abia Tamara a decis să se despartă legal de tatăl fetiţei ei. ”Locuiesc în aceeaşi casă, însă nu în aceeaşi cameră. Ea a declarat că mariajul lor este practic încheiat”, a povestit o sursă din anturajul Tamarei.

Motivul divorţului ar fi şi faptul că Jay a ajuns să fie implicat, din nou, într-un scandal monstruos, după ce a încercat să-l ajute pe un traficant de droguri să iasă din ţară.

”Prioritatea este să o protejeze pe Sophia şi reputaţia familiei, aşa că nu se grăbeşte să facă vreun anunţ”, a explicat acel apropiat pentru lipsa comentariilor Tamarei în legătură cu acest subiect.

S-au căsătorit în iunie 2013

Amintim că cei doi au fost văzuţi în ultima vreme mai mult separaţi. Mai mult de atât, Tamara a fost singură la schi, de două ori anul acesta.

Sursa foto: getty Images

Mai multe