Fostul soţ al lui Jennie Garth are o nouă iubită. Vezi cum arată cea care l-a cucerit

6 septembrie 2016   Gossip

A fost căsătorit timp de 11 ani cu actriţa Jennie Garth, alături de care a devenit tată de trei ori. Mariajul lor n-a supravieţuit, însă, cei doi ajungând să divorţeze în martie 2012, timp în care Peter a pus ochii pe actriţa Jaimie Alexander, cu care s-a şi logodit trei ani mai târziu. Ei bine, nici relaţia cu Jamie nu s-a dovedit a fi una de lungă durată, cei doi despărţindu-se anul acesta, în luna februarie. Iar acum, se pare că Peter nu piede timpul şi s-a cuplat din nou!

Se pare că Peter Facinelli are o nouă iubită

De unde ştim? Paparazzi ne-au dezvăluit că actorul Peter Facinelli, cunoscut pentru rolul din ”Twilight”, se află acum într-o vacanţă în Mexic, alături de o blondă focoasă. Cei doi au fost fotografiaţi în timp stăteau pe lângă piscină şi se bucurau de soare.

Nu cunoaştem încă identitatea femeii care-l însoţeşte pe celebrul actor

Cei doi sunt în vacanţă în Mexic.

Se pare că blonda respectivă, a cărei identitate este încă necunoscută, este noua partneră de viaţă a actorului în vârstă de 42 de ani. Ei bine, trebuie să recunoaştem că domnişoara în cauză pare o partidă pe cinste pentru actor, având o siluetă sculptată şi bine tonifiată. Şi să nu mai vorbim de vârstă, căci suntem siguri că vorbim de o femeie de până în 30 de ani. Mda, fac o pereche frumoasă, nu-i aşa?

Ea l-a cucerit pe simpaticul actor

foto: Hepta

Mai multe