Fostul soţ al lui Mariah Carey s-a dat la Riri. A ieşit un mare circ

25 martie 2019   Gossip

Mică-i lumea! Nick Cannon, fostul soţ al lui Mariah Carey, a găsit de cuviinţă să aibă o remarcă indecentă la adresa lui Riri, despre care se ştie că este într-o relaţie cu Hassan Jameel. Culmea e că cel ofensat n-a fost Hassan, ci fostul lui Riri, Chris Brown.

Nick Cannon a postat un comentariu jovial, pe reţelele de socializare, vizavi de o apariţie a divei. ”N-am vrut să fiu o rochie până în acest moment al vieţii mele”, s-a confesat Nick Cannon în faţa unei naţiuni, vizavi de o apariţie sexy a Rihannei.

Şi deşi ne-am fi aşteptat ca miliardarul Hassan Jameel (30), cel cu care Riri are acum o relaţie, să aibă o reacţie vizavi de toată asta, cel care s-a arătat ofensat a fost chiar Chris Brown, fostul artistei. ”Chris se simte jignit pentru că Nick a flirtat cu Rihanna în mediul online. Chris e şocat şi nici nu vrea să se gândească că fosta lui ar avea de-a face cu un playboy precum Nick. Credea că el şi Nick sunt prieteni şi e nervos că Nick ar încerca să aibă de-a face cu Rihanna. A depăşit limita”, spune o sursă din anturajul lui Chris Brown pentru HollywoodLife.

Mai multe