FOTO Amanta cărui cântăreţ este modelul de 19 ani?

24 noiembrie 2014   Gossip

Frumoasa April Love Geary a dat drumul la zvonul că este iubita neoficială a unui artist proaspăt divorţat, cunoscut pentru ieşirile sale... extraconjugale. Cântăreţul Robin Thicke a renunţat s-o mai recâştige pe iubirea lui din liceu

Frumoasa April Love Geary a dat drumul la zvonul că este iubita neoficială a unui artist proaspăt divorţat, cunoscut pentru ieşirile sale... extraconjugale. Cântăreţul Robin Thicke a renunţat s-o mai recâştige pe iubirea lui din liceu, Paula Patton, care a intentat divorţul, şi s-a cuplat cu un model mai tânăr decât el cu 17 ani.

Frumoasa April Love Geary a dat drumul la zvonul că este iubita neoficială a unui artist proaspăt divorţat, cunoscut pentru ieşirile sale... extraconjugale. Cântăreţul Robin Thicke a renunţat s-o mai recâştige pe iubirea lui din liceu, Paula Patton, care a intentat divorţul, şi s-a cuplat cu un model mai tânăr decât el cu 17 ani. Cel puţin aşa sugerează pozele cu April Love, într-o cameră identică cu cea a artistului de 37 de ani.

Noul cuplu încă se fereşte de apariţiile publice, însă recent, amanta lui a postat o serie de fotografii cu ea în ipostaze mai personale, într-o casă care pare a fi cea a lui Thicke, în care a locuit cu fosta lui soţie şi care a fost scoasă la vânzare din iulie.

April Love apare într-o poză din 2 octombrie bând cafea în pat, iar decorul este identic cu cel din casa starului din Los Angeles. O serie de astfel de detalii personalizate – ornamentele de flori de pe masa din living, mobila, pereţii - care par să demonstreze tot mai mult că tânăra cu corp fabulos se vede cu Thicke.

Mai multe