FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

3 iunie 2014   Gossip

Un nou scandal zguduie cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic.

Un nou scandal în cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou model transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic cu acesta. Prin urmare, voluptatea artistei de 44 de ani a fost întrecută de cea a unui…bărbat! Pardon a doi bărbaţi!

Toyboy-ul de 27 de ani al lui Jennier Lopez s-a trezit acum între doi transsexuali. Dacă iniţial se specula că Sofie Vissa ar fi vorbit prin mesaje cu dansatorul şi şi-ar fi trimis poze compromiţătoare cu acesta, acum e rândul unei dansatoare profesioniste, Xristina Marie, să susţină că a avut o aventură cu Casper!

Sofie Vissa

Nik Richie, editorul site-ului tabloid TheDirty.com, este cea care a pornit toată această poveste ilicită între cei doi transsexuali şi dansatorul cu care Jen are o relaţie de 3 ani: “Xristina Marie a avut şi ea relaţii intime cu Casper Smart”, scrie ea. “Potrivit surselor noastre, cuplul s-a întâlnit în Miami, iar Casper era conştient 100% că Xristina e transsexual”.

Xristina Marie

În toiul scandalului, Jlo s-ar fi întors în New York fără iubitul ei, iar prietenii deja speculează că relaţia lor este pe butuci. “A făcut-o din nou de ruşine pe Jennifer”, spune un amic al ei, pentru RadarOnline.com. “”Şi nu l-a mai invitat cu ea la NY, relaţia e încheiată”.

Să fi avut chef de distracţie cu modelele transsexuale sau este totul doar un zvon absurd? Totuşi, Casper nu a mai fost văzut cu Jennifer din 20 mai...

FOTO TheDirty.com, WENN, Instagram

Mai multe