FOTO Khloe Kardashian are un nou iubit!

9 iulie 2015   Gossip

Lucrurile au început în sfârşit să se mişte pe plan amoros pentru Khloe Kardashian, după ce în viaţa starletei a intrat un nou bărbat, jucătorul NBA – James Harden. Astfel, după ce cei doi au petrecut un weekend împreună

Lucrurile au început în sfârşit să se mişte pe plan amoros pentru Khloe Kardashian, după ce în viaţa starletei a intrat un nou bărbat, jucătorul NBA – James Harden. Astfel, după ce cei doi au petrecut un weekend împreună, Khloe şi sportivul în vârstă de 25 de ani au fost văzuţi, ieri seară, părăsind împreună un restaurant din Beverly Hills.

După atâtea eşecuri sentimentale şi o lungă perioadă de singurătate, Khloe pare să fi întâlnit un bărbat care să-i suscite interesul. Ea şi presupusul său iubit au fost văzuţi ieri seară pe când încercau să plece nevăzuţi dintr-un restaurant. Cei doi erau îmbrăcaţi casual şi păreau stingheriţi de apariţia paparazzilor la faţa locului.

Şi deşi nu se ţineau de mână sau nu au fost surprinşi în ipostaze intime, postura celor doi a trădat o oarecare apropiere. Să sperăm că de data aceasta va fi cu noroc, Khloe!

Mai multe