FOTO Pamela Anderson cu un look îmbătrânit! Rezultatul unei operaţii estetice nereuşite?

13 martie 2015   Gossip

Este cunoscută de milioane de fani datorită rolului iconic interpretat în serialul TV, Baywatch. De-a lungul timpului, Pamela Anderson a fost pe coperta a sute de reviste şi a semnat contracte avantajoase cu diferite

Este cunoscută de milioane de fani datorită rolului iconic interpretat în serialul TV, Baywatch. De-a lungul timpului, Pamela Anderson a fost pe coperta a sute de reviste şi a semnat contracte avantajoase cu diferite branduri, acceptând să le fie imagine. Însă, tocmai despre acea imagine este vorba.

Cu timpul, aspectul fizic al actriţei a avut de suferit din cauza mai multor operaţii estetice pe care şi le-a făcut, dar şi, bineînţeles, din cauza trecerii timpului. Actriţa, în vârstă acum de 47 de ani, şi-a făcut apariţia, miercuri seară, la o premieră în Los Angeles. Fotografiile surprinse la acel eveniment o arată pe Pamela cu un look alterat şi vizibil îmbătrânit, iar gurile rele spun că motivul ar fi o intervenţie chirurgicală nereuşită.

Nu ştim dacă acesta este adevărul, însă ştim că tunsoarea bob pe care a abordat-o în ultima vreme o îmbătrâneşte. Cât despre ţinuta purtată la acel eveniment, nici aceasta nu a fost una potrivită. Rochia aurie a fost o alegere vulgară, lăsând la vedere atât un decolteu generos, cât şi picioarele. Iar geanta a fost, pur şi simplu, din alt registru.

Sursă foto: Hepta

Mai multe