FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

4 iulie 2014   Gossip

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente.Recent, Butler a fost prins cu o nouă frumuseţe

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente, însă fără nicio dovadă de tandreţe ori apropiere. Însă recent, Butler a fost prins în flagrant amoros cu o nouă frumuseţe ce evocă farmecul italian.

Starul a invitat-o pe tânăra Carmella Casinelli, producător TV şi actriţă ocazional, tocmai la Disneyland, pe 23 iunie, unde au fost văzuţi ţinându-se de mână. “S-au distrat la toate atracţiile parcului”, confirmă un martor pentru Life & Style. „Casa Bântuită, Piraţii din Caraibe sau Indiana Jones”. Un mod inedit de-a fermeca o femeie... pe care mai apoi, spre seară, a adus-o şi-n patul său, cei doi fiind văzuţi la Hotelul Grand California, conform martorului.

Nu ştim exact mai multe despre această femeie misterioasă din viaţa actorului, dar pare că are o afinitate pentru femeile tinere şi cu o frumuseţe specifică italiencelor. Cum şi românca Mădălina Ghenea (25), care s-a stabilit în Italia pentru cariera în filme, l-a fermecat cu aceleaşi arme. Să fie dorul de fosta lui iubită?

FOTO Facebook, Wenn

Mai multe