Frumoasa Adriana Lima are un nou iubit. Paparazzi au surprins-o în ipostaze intime cu acesta, în public!

12 iulie 2017   Gossip

Nu mai ţinem pasul cu viaţa amoroasă a celebrului supermodel! Acum patru luni, Adriana Lima se iubea nebuneşte cu jucătorul Mets, Matt Harvey, cu care a şi fost surprinsă în public de câteva ori. Acum, supermodelul a făcut o nouă cucerire şi pare că e îndrăgostită mai mult ca oricând. Cine e bărbatul care i-a sucit minţile?

Adriana a făcut o nouă cucerire

Paparazzi i-au dat de urmă Adrianei Lima în Turcia, unde se afla alături de noul ei iubit, scriitorul Metin Hara. Se pare că cei doi formează un cuplu doar de o lună, dar că au planuri mari de viitor în ceea ce priveşte relaţia lor amoroasă.

În fotografiile surprinse de paparazzi, modelul în vârstă de 36 de ani pare topită după celebrul scriitor. Desigur, sentimentul este reciproc, Metin neputând să-şi ia mâinile de pe focoasa Adriana Lima. De altfel, ipostazele în care au fost surprinşi sunt cu adevărat intime, cei doi sărutându-se şi atingându-se pătimaş în văzul tuturor.

Frumoasa braziliancă a confirmat deja faptul că Metin îi este iubit, descriindu-l ca ”un suflet umil”, pe care îl adoră. Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă această relaţie a Adrianei Lima va trece testul timpului. Nu suntem răutăcioşi, însă Adriana a mai avut vreo 3-4 încercări amoroase după divorţul de Marko Jaric, tatăl celor două fetiţe ale ei, Sienna (4) şi Valentina (7).

Adriana şi cele două fiice ale ei, din mariajul cu sârbul Marko Jaric

foto: twitter, Getty, Instagram

Mai multe