George Clooney nu mai poate...

2 septembrie 2011   Gossip

A îmbătrânit veşnicul burlac nominalizat printre cei mai sexy bărbaţi ai Planetei? Ajuns la 50 de ani, se pare că actorul e nevoit să-şi recunoască limitele fizice, mai ales după accidentul suferit la fimările peliculei Syriana, care îi dă acum dureri de spate. Astfel, George

A îmbătrânit veşnicul burlac nominalizat printre cei mai sexy bărbaţi ai Planetei? Ajuns la 50 de ani, se pare că actorul e nevoit să-şi recunoască limitele fizice, mai ales după accidentul suferit la fimările peliculei Syriana, care îi dă acum dureri de spate.

Astfel, George s-a retras din distribuţia remake-ului după filmul din 1964, Man from U.N.C.L.E , pentru că nu mai face faţă cascadoriilor solicitante pe care ar fi trebuit să le realizeze în rolul agentului secret Napoleon Solo - susţin oameni din echipa de filmare. "A spus pur şi simplu că nu poate face scenele de acţiune şi cascadoriile", a declarat o sursă pentru E! Online. "George ştie că întregul film e centrat pe acţiune. Şi ştie că nu e în stare", a adăugat sursa, care a mai explicat faptul că starul se teme să nu se mai rănească, aşa cum s-a întâmplat pe platourile de la Syriana. "De fapt, cred că vrea să mai facă o operaţie (n.r. la spate), iar acest lucru s-ar fi întâmplat pe parcursul filmărilor", a adăugat acelaşi membru al echipei. Clooney regretă cu siguranţă că nu va lucra de data aceasta cu Steven Soderbergh, unul dintre regizorii lui preferaţi, cu care a colaborat fantastic la Ocean's 11 şi la alte şase filme.

Foto: Northfoto

Mai multe