Halle Berry & Gabriel Aubry: războiul continuă

8 februarie 2012   Gossip

Foştii iubiţi n-au făcut nici acum pace. Din contră! Iar în următoarea rundă a meciului lor, cel care va pierde se pare că este Gabriel, cercetat acum pentru că a pus în pericol viaţa fiicei lor, Nahla.

Foştii iubiţi (foto alăturat, pe vremea când erau fericiţi) n-au făcut nici acum pace. Din contră! Iar în următoarea rundă a meciului lor, cel care va pierde se pare că este Gabriel, cercetat acum pentru că a pus în pericol viaţa fiicei lor, Nahla.

Aubry este investigat după un incident petrecut în prezenţa fetiţei de trei ani. Este vorba despre o altercaţie cu bona micuţei, pe care Gabriel ar fi împins-o exact în timp ce aceasta o ţinea pe Nahla în braţe. Urmarea investigaţiei? Tatăl nervos şi-ar putea pierde dreptul de a petrece timp nesupravegheat cu fiica sa.

Reacţia lui Aubry? Neagă întreaga poveste. "Gabriel crede că Halle face tot posibilul pentru a-l împiedica să se bucure de întâlnirile cu fiica lor", a dezvăluit o sursă din anturajul acestuia. De altfel, nu e exclus ca Halle să facă din ţânţar armăsar şi să exploateze astfel întregul episod pentru a-l îndepărta pe modelul de 36 de ani din viaţa Nahlei. Şi asta pentru că luna trecută, actriţa a depus o cerere la Curtea din Los Angeles prin care solicita să i se retragă lui Aubry dreptul de custodie comună asupra fiicei lor. Halle nu renunţă la acest răboi nici acum, când lumea vorbeşte despre logodna ei cu Olivier Martinez.

Foto: Reuters

Mai multe