Hilary Duff s-a răzgândit în privinţa divorţului

10 aprilie 2014   Gossip

Au petrecut de Ziua Îndrăgostiţilor o vacanţă romantică, împreună, în exoticele insule Bahamas, iar după o perioadă de gândire, se pare că vedeta s-a răzgândit în privinţa despărţirii oficiale de tatăl copilului ei, Lucas (2).

Deşi vacanţa ar fi trebuit să fie pentru cuplu o ocazie de-a discuta despre împărţirea bunurilor şi custodia fiului lor, iată că dragostea lor i-a convins să mai dea o şansă căsniciei, spune un apropiat al lor. “Odată ce s-au trezit iar împreună, alături de Lucas, în Caraibe, au devenit iar emoţionali şi s-au gândit serios. Mike a implorat-o pe Hilary să îi mai dea o şansă”, a spus acesta pentru RadarOnline.

Deşi la început, artista de 26 de ani era reticentă, se pare că a lăsat garda jos. “S-au tot întâlnit pe ascuns, Hilary s-a înmuiat şi cei doi aşteaptă să vadă cum va merge acum”, a mai continuat sursa, menţionând că singura condiţie a ei este ca Mike (33) să aibă grijă de fiul lor, cât timp ea munceşte pentru noua ei carieră muzicală şi de televiziune. Tânăra a primit un rol într-o comedie nouă, Younger, produsă de Darren Star, cel care a creat şi Sex And the City.

FOTO

Mai multe