În sfârşit mamă? Jennifer Aniston ia în calcul adopţia

16 noiembrie 2016   Gossip

Co-fondatorul unui orfelinat din Mexic a declarat că actriţa şi-a petrecut mult timp printre copii şi că ia acum în calcul adopţia unuia dintre ei.

Jennifer Aniston a făcut recent nişte donaţii substanţiale pentru două orfelinate din Mexic, însă n-a putut pleca de acolo fără să rămână înduioşată de copiii pe care i-a întâlnit. Aşadar ia acum în calcul adopţia, cel puţin asta a declarat co-fondatorul orfelinatelor pentru RadarOnline.

“I-a adus o satisfacţie majoră această vizită şi, cine ştie, îi poate aduce chiar mai mult de-atât, un copil al ei”, a declarat sursa.

Jennifer Aniston este căsătorită cu Justin Theroux şi cei doi soţi nu au copii.

Aniston a vizitat în mod regulat orfelinatele Casa Hogar Sion şi Casa Hogar de Los Ninos din Tijuana, Mexic, cărora le-a donat de la echipamente şcolare, jucării, haine, până la obiecte necesare igienei personale.

“La orfelinat, Jen petrece mult timp cu copiii, nemulţumindu-se să semneze doar un cec şi atât. Chiar se gândeşte dacă n-ar fi o idee bună să ia acasă unul sau mai mulţi copii care s-au apropiat mai mult de ea în vizitele pe care le-a făcut la orfelinat”, a continuat acesta.

Se pare că fostul soţ al actriţei, Brad Pitt, a fost primul care a încurajat-o pe Jen să adopte un copil din Mexic, cei doi foşti soţi fiind pe punctul de-a face acest lucru înainte ca el să se implice în relaţia cu Angelina Jolie. Rămâne de văzut dacă o să-i urmeze sau nu sfatul fostului ei partener.

Mai multe