Încă un bebeluş în familia Kardashian!

3 ianuarie 2017   Gossip

Umblă vorba prin showbizul american că una dintre surorile Kardashian urmează să devină mamă. N-ar fi o problemă că neamul Kardashian s-ar mări, dacă viitoarei mămici nu i-ar fi greu să stabilească cine e tatăl viitorului ei copil.

Kourt, mamă a patra oară?

Dar să n-o mai lungim cu misterul. Kourtney Kardashian este femeia în cauză, despre care zvoneşte că ar deveni din nou mamă. Ea, chipurile, s-ar fi iubit cu Scott Disick în timpul unei escapade din luna septembrie, perioadă în care şi-a început relaţia şi cu modelul Younes Bendjima (23). ”Ea a spus că sexul a fost mai bun ca oricând”, a dat-o de gol un apropiat, pentru InTouch Weekly.

Alături de modelul Younes Bendjima, 23.

Desigur, informaţia nu a fost încă confirmată sau infirmată, aşa că nu avem încă de unde să ştim dacă Kourtney se pregăteşte într-adevăr pentru cel de-al patrulea bebeluş.

Au petrecut sărbătorile de iarnă împreună

De altfel, nici acum nu se ştie dacă Kourtney s-a împăcat cu tatăl copiilor ei, Scott Disick, sau se iubeşte în continuare cu modelul Younes Bendjima. Cert e că pe contul ei de Instagram au apărut în ultimele zile mai multe fotografii cu Scott, semn că sărbătorile de iarnă şi le-au petrecut împreună.

foto: Instagram, arhivă OK!

Mai multe