J. Lo a avut o cădere nervoasă pe scenă

24 octombrie 2011   Gossip

Oricât de mult încearcă să ne convingă că şi-a revenit după divorţ, se pare că diva latino încă suferă după despărţirea de Marc Anthony: a izbucnit în lacrimi în faţa publicului. Jennifer a acceptat încântată să cânte cu ocazia sărbătoririi

Oricât de mult încearcă să ne convingă că şi-a revenit după divorţ, se pare că diva latino încă suferă după despărţirea de Marc Anthony: a izbucnit în lacrimi în faţa publicului.

Jennifer a acceptat încântată să cânte cu ocazia sărbătoririi a 15 ani de Mohegan Sun Arena, însă prestaţia ei a lăsat de dorit. În timp ce rostea emoţionată versurile melodiei „If You Had My Love”, Lopez s-a adresat publicului, explicând că „a fost primul cântec despre dragoste pe care l-am scris”, după care a adăugat cu nod în gât: „Ce este dragostea? Ultimul cântec pe care l-am scris despre iubire... ei bine, multe s-au schimbat între timp”. „La sfârşitul melodiei, a izbucnit în lacrimi şi era vizibil că nu se putea abţine. A reuşit să mai cânte încă o melodie, după care a fugit suspinând în culise”, a precizat o sursă.

Mai multe