Jack Nicholson s-a retras după o carieră de 60 de ani?

17 ianuarie 2017   Gossip

Este unul dintre legendarii actori de la Hollywood, având în palmares trei premii Oscar şi şapte Globuri de Aur. Însă, acum, după 60 de ani de activitate, chipurile, actorul s-a retras!

Peter Fonda (76) a declarat că Jack Nicholson s-a retras din cariera actoricească şi viaţa publică.

O spune tocmai co-starul lui, Peter Fonda (76), cu care a filmat la pelicula ”Easy Rider”. Acesta a mărturisit în timpul unui interviu pentru ”The Sun” că Jack este ”practic retras”, deşi s-a ferit să dea mai multe detalii, motivând că acestea nu sunt lucruri despre care ar putea el să vorbească.

”Cred că este practic retras. Nu vreau să vorbesc în numele lui, dar el are o carieră colosală şi s-a descurcat de minune până acum, astfel încât să n-aibă vreodată grija zilei de mâine.”, este declaraţia dată de actorul Peter Fonda despre colegul lui de breaslă, actorul Jack Nicholson (79), despre care, oricum, în ultimii ani s-a tot zvonit că s-ar fi retras, din cauza problemelor de memorie pe care le-ar avea.

Jack Nicholson a câştigat, de-a lungul carierei lui, 3 premii Oscar şi 7 Globuri de Aur, printre care şi premiu Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră (1999).

Peter a recunoscut că are o relaţie de prietenie cu Jack, dar că nu l-a întrebat niciodată dacă s-a retras şi de ce a făcut-o: ”Uneori, oamenii au motiv pe care nimeni nu-l ştie, dar nu e de datoria mea să-l aflu”.

Peter Fonda şi Jack Nicholson în ”Easy Rider”.

Amintim că-n ultima vreme, actorul Jack Nicholson a fost văzut rar în public. Cele mai recente apariţii ale lui au fost în compania fiului Ray (24), la meciurile LA Lakers.

Jack Nicholson alături de fiul său, Raymond Nicholson, în martie 2016.

Aşteptăm, aşadar, să vedem dacă reprezentanţii actorului vor comenta în vreun fel aceste declaraţii ale actorului Peter Fonda şi dacă va exista o poziţie oficială din partea lui Jack Nicholson vizavi de zvonurile din ultimii ani referitoare la retragerea din cariera actoricească şi la problemele de memorie cu care s-ar confrunta.

foto: getty, hepta, cinemagia

Mai multe