Jake Gyllenhaal a fost cadoul lui Jennifer Aniston, de ziua ei

14 februarie 2011   Gossip

Se pare că vedeta serialului „Friends” şi-a petrecut ziua de naştere alături de Jake Gyllenhaal, cu care a luat o cină romantică. Revista „Life & Style” a publicat un material despre viaţa amoroasă a actriţei Jennifer Aniston. Mai precis, a dat detalii despre cum

Se pare că vedeta serialului „Friends” şi-a petrecut ziua de naştere alături de Jake Gyllenhaal, cu care a luat o cină romantică.

Revista „Life & Style” a publicat un material despre viaţa amoroasă a actriţei Jennifer Aniston. Mai precis, a dat detalii despre cum şi-a petrecut vedeta ziua de naştere pe 11 februarie. Conform spuselor unui apropiat de-ai lui Jennifer, aceasta a primit, cu ocazia împlinirii a 42 de ani, un cadoul minunat: o cină romantică cu Jake Gyllenhaal.

Fosta soţie a lui Brad Pitt a făcut o pauză din promovarea filmului „Just Go With It” şi a făcut o rezervare la restaurantul

g, pentru a lua masa cu prietenii ei şi cu fostul ei coleg de platou. „Jake şi Jen erau foarte fericiţi şi păreau că se simt foarte bine împreună. Tot încercau să găsească o metodă pentru a ieşi din restaurant fără a fi surprinşi împreună”, a declarat o sursă. Ce aveau cei doi de ascuns? Probabil faptul că relaţia lor de prietenie s-a transformat într-una sentimentală. Cei doi au mai fost zăriţi împreună recent, la o petrecere dinaintea decernării premiilor Globurile de Aur, când flirtau întruna unul cu celălalt.

Mai multe